torstai 22. lokakuuta 2015

Testailussa Eukanuba Daily Care -koiranruoka

Pääsin mukaan Hopottajien Eukanuba Daily Care- koiranruokakampanjaan. Kyseisessä kampanjassa päästiin testailemaan erilaisiin herkkyyksiin taipuvaisille koirille suunniteltua ruokasarjaa.
100% täysipainoinen ja tasapainoinen ravitsemus herkkyyksiin taipuvaiselle koirallesi


Yleisimpiä koiran herkkyyksiä ovat ruoansulatus, nivelet, iho-ongelmat ja ylipaino. Daily Care tuotesarja on kehitetty vastaamaan juuri näihin erilaisiin ruokinnallisiin haasteisiin, joilla voidaan tukea koiran hyvinvointia ja terveyttä. Daily Care tuotteet sisältävät ensiluokkaisia valmistusaineita ja kaikkien Eukanuba –tuotteiden tavoin ruokiin ei ole lisätty keinotekoisia maku-, säilöntä, väri- tai täyteaineita.

5000174904505_EUK_DOG_AD_MED_SENSITIVE-DIGESTION_3D

Sensitive digestion
Ruuansulatusongelmista ja vatsan toimintahäiröistä (tilapäisistä tai jatkuvista) kärsiville koirille tarkoitettu helposti sulava ja hyvin imeytyvä kana ja kalkkunapohjainen ruoka. Sisältää vatsan toimintaa rauhoittavia ja tehostavia prebiootteja, jotka rauhoittavat ärtynyttä suolistoa. Suositellaan ilmavaivoista, ripulista, ummetuksesta, röyhtäilystä, närästyksestä, imeytymishäiriöistä tai vatsakivuista kärsiville koirille. Voidaan käyttää kuuriluontoisesti tai jatkuvasti. Tuotekuva alla ja tarkan tuotesisällön voit lukea täältä.

5000174904680_EUK_DAILY-CARE_DOG_SENSITIVE-SKIN_3D
Sensitive skin
Iho-ongelmista, korvavaivoista, silmävuodoista, kutinasta, anaaliongelmista, turkin kuivuudesta, hilseilystä, karvan värjäytymisestä, turkin raapimisesta tai nuolemisesta kärsivien koirien toipumisen tukemiseen tarkoitettu ruoka. Tuote sisältää vain kalasta peräisin olevia proteiineja ja rajoitettuja hiilihydraatteja. Tuotetta voidaan käyttää kuuriluontoisesti karvanlähdön tai tilapäisten iho-ongelmia hoidossa tai jatkuvasti. Tuotekuva alla ja tarkan tuotesisällön voit lukea täältä.


5000174905120_EUK_DAILY_FOOD_OVERWEIGHT_3D

Overweight/ Sterilized
Tehokas painonpudotustuote ylipainoisen koiran laihduttamiseen. Sisältää nivelten hyvinvointia tukevia raaka-aineita. Tuotteen alhainen energiapitoisuus mahdollistaa nopean painonpudotuksen yhdessä liikunnan kanssa. Tuotteesta löytyy annosteluasteikko painonpudotukseen ja ylläpitoon eli tuotetta voidaan käyttää säännöllisesti esim. steriloiduille tai kastroiduille koirille. Tuotekuva alla ja tarkan tuotesisällön voit lukea täältä.


5000174905267_EUK_DAILY_CARE_DOG_FOOD_SENSITIVE_JOINTS_3D
Sensitive Joint

Nivelten hyvinvointia ja painonhallintaa yhdessä ja samassa tuotteessa. Soveltuu sekä iäkkäille, että nuorille nivelongelmista kärsiville koirille. Pääraaka-aine kuivattu kana ja kalkkuna. Mukana myös hammaskiven muodostusta ehkäisevä ainesosa, vatsan toimintaa edistävät prebiootit ja turkin hyvinvointia edistävät omega -rasvahapot. Tuotekuva alla ja tarkan tuotesisällön voit lukea täältä.


Meillä testaajana toimi Veera. Veera on n. 7-vuotias pitkäkarvainen Collie.


Valitsin testaukseen Sensitive Skin -tuotteen, koska Veeralla on taipumusta silmien vuotamiseen ja rähmimiseen. Halusin testailla, että muuttaako ruoan syöminen asiaa mihinkään suuntaan. Toisena valintaperusteena oli ruoan ainesosana oleva kala, koska halusin nähdä, että miten kala vaikuttaa turkin kuntoon.

Aiemmin Veera on syönyt Profine -merkkistä ruokaa (josta se tykkää erityisen paljon!). Veera ei aina hyväksy kaikkia uusia muutoksia, joten nytkin se aluksi haikaili aika kovasti vanhan ruoan perään, koska kuono kävi aina töykkimässä profine -säkkiä ja uutta ruokaa käytiin vain nuuhkimassa kupista. Meinasi iskeä jo epätoivo, että eikö uusi ruoka maistu. Toisena päivänä uusi ruoka alkoi onneksi maistumaan. Välillä on vanhaa sekä uutta tarjolla, mutta valitsee ehkä mieluummin tämän uuden ruoan. Joudutaan vissiin vaihtamaan merkkiä sitten, kun nuo vanhat ruoat loppuu ;) Vain parasta omalle kullannupulle!

Turkissa en ole huomannut vielä mitään muutoksia, mutta tuotetta ollaankin vasta testattu n. 4 viikkoa, kun taas tuloksia luvataan 4-6 viikon jälkeen. Silmät ei kyllä enää ihan niin pahasti rähmi ja vuoda, joten tuotteesta on selkästi apua noihin vaivoihin.

Muok. 30.10.2015:

Nyt Veeran turkissa näkyy muutosta, kiiltää paljon enemmän kuin Profinen aikana :)


Eukanuban tuotteen plussat, jotka vaikuttavat jatkossa ostopäätökseen:

- Ruokasäkissä kätevä vetoketju -suljin (tämä suurin asia, koska meillä koiranruokasäkkejä säilytetään vaatehuoneessa ja mies aina valittaa, että ruokien hajut tarttuu vaatteisiin ja kaikkeen muuhun, mitä vaatehuoneessa säilytetään)
- Ruokasäkin koko (12 kg)
- Ruoan muoto ja rakenne, helppo pureskella
- Maistuu koiralle hyvin

Ja ainoana miinuksena:

- HINTA! (mutta ehkä se vaan kannattaa laadusta maksaa)

Mutta kokonaisuus voittaa ja olen erittäin tyytyväinen tähän kokeiluun. Voin suositella Eukanuban Daily Care -sarjaa lämpimästi muillekin.

Lopuksi vielä kysymykset, jotka varmasti pyörivät mielessänne:

Mistä voin ostaa Eukanuba Daily Care -sarjan tuotteita?

Eukanuba Daily Care -sarjan tuotteita myydään lemmikkien erikoisliikkeissä sekä Kodin Terroissa. Listan jälleenmyyjistä löydät täältä.
Mitä Eukanuba Daily Care -sarjan tuotteet maksavat?Eukanuba Daily Care sarjan tuotteita myydään kahdessa eri pussikoossa.

Pienempi pussi on kooltaan noin 2,5 kg ja suositushinta on  22,90 €

Isompi pussi on kooltaan noin 12,5 kg ja suositushinta on 71,90 €

Mikä on Hopottaja?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP1664 :) Itse olen hopottajana päässyt testailemaan mm .Fazerin ruisleipää, HK:n Via valmisruokia, Pitaleipälastuja, Nasaleze -nenäsumutettaNATURIGIN-hiusväriäElovena Välipalajuomaa, God Morgon® BIFIDO -mehuja, Atrian itämaisia mikroaterioita, Cityshoppari kortteja parina eri vuonna, Myllyn parhaan voitaikina taskuja & suklaataikinaa, erilaisia koiranruokia jne.
Koska tämä kaikki on täysin ilmaista, niin suosittelen lämpimästi liittymään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti