maanantai 21. syyskuuta 2015

Holiday Club Katinkulta

14.09.2015-21.09.2015Varasin talvella meille loman Vuokatista tälle ajankohdalle. Ollaan oltu ennenkin Holiday Club Katinkullassa, majoituspaikkana Golfharju sekä Katinkullan Kiinteistöt.
Kuvia Golfharjun majoituksesta:
Kiinteistö ulkopuolelta


Olohuone


Olohuoneesta katsottuna keittiöön päin


Makuuhuone


Sauna


Kylpyhuone


Iso terassi, joka on tämän huoneiston paras asia kaasugrilleineen!


Laitan tähän vielä vertailun vuoksi kuvia Katinkullan Kiinteistöt -majoituspaikasta (kuvat vuodelta 2011, joten majoituksen ulkonäkö on voinut muuttua sen jälkeen!):


Kiinteistö ullkopuoleltaMakuuhuone 1Makuuhuone 2


ParviOlohuone kera koiran :)


Keittiö


Ruokailutila


TerassiOltiin tällä lomalla taas Golfharjussa. Fiilis ei ollut enää sama, kuin aiemmalla kerralla. Ilmeisesti ensimmäisen loman aikana (vuonna 2010?) Golfharju oli melkoisen uusi ja tyylikäs. Nyt joka paikka repsotti ja majoituksessa oli pieniä puutteita. Esim. eteisen-keittiön ovi ei pysynyt ollenkaan kiinni, ilmeisesti saranat oli jotenkin pois sijoiltaan. Terassin ovi ei sitten vastaavasti pysynyt auki ollenkaan, kun olisi halunnut tuulettaa. Vessassa paperirullateline oli rikki, roikkui toiselta puolelta. Pieniä asioitahan nämä on, mutta silti niin ärsyttäviä.

Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt taas vaan valita majoitus Katinkullan Kiinteistöjen puolelta.

Golfharjun etuina on ihanan iso löhösohva ja iso terassi, kun taas Katinkullan kiinteistöissä on paremmat tilat yleisesti ja kylpyhuone on paremman mallinen.

Lomailukohteena Katinkulta on aivan ihana paikka. Siellä on aina niin seesteistä ja rauhallista :) Alueella on myös paljon erilaista aktiviteettia, mm. kylpylä, keilahalli, golfkenttä ja ympäristössä paljon muuta kivaa!

Itse en päässyt tällä reissulla pahemmin nauttimaan aktiviteeteista, koska sairastuin reissun alkumetreillä flunssaan. Kävin yhtenä päivänä Kajaanissa ja toisena päivänä Raatteentiellä, Suomussalmella. Raatteentiestä tulee oma postaus jossain vaiheessa, kun tervehdyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti