tiistai 6. lokakuuta 2015

79 päivää jouluun on, laskin aivan itse eilen...

Mä olen jouluihminen, henkeen ja vereen. Joulun suunnittelu alkaa joka vuosi jo varhaisessa vaiheessa, kuten myös tänä vuonna.


Meillä on kaksi isoa muuttolaatikollista joulukoristeita, ja on sovittu, että lisää ei hankita. Tämä sopimus on pitänyt monta vuotta paikkansa, koska en ole viitsinyt sisustustekstiileitä vaihtaa jouluiseksi pienen ajanjakson tähden.



Sopimus rikkoontui sinä päivänä, kun Jotex oli lähettänyt jonkun sähköpostin heidän tarjouksestaan. Tarjouksen yhteydessä oli kuva maailman kauneimmasta jouluaiheisesta tyynynpäällisestä. Olin myyty samantien! Oli pakko mennä katsomaan, miltä se näytti isommassa kuvassa ja samassa oli pakko tietty selata muutkin jouluiset tavarat läpi...



Ostoskoriin tarttui siis mukaan:






Nämä maailman kauneimmat tyynynpäälliset (2 kpl)



Tyynynpäällisten kanssa samaa sarjaa olevat kappaverhot (myydään metritavarana)





Jouluiset keittiöpyyhkeet


Jouluinen patalappusetti



Ja viimeiseksi pallovalot, vaikka nämä ei nyt varsinaisesti ole jouluun tarkoitettu. Pallot on ihan meidän olkkarin väriset ja ne tulee mustan tai valkoisen lyhdyn sisään tuomaan tunnelmavalaistusta.



Jotexin uudet asiakkaat saavat -50% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta alennuskoodilla 152999. Koodi on voimassa 31.12.2015 asti. Tämä tarjous kannattaa käyttää hyödyksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti