maanantai 18. toukokuuta 2015

Uusi sohva

Meille muutti tänään uusi sohva, Askon Cheri –divaanisohva. Olen siihen ihan rakastunut!! Vaihtoehtoja oli vaikka kuinka paljon, mutta tähän sohvaan päädyin kahdesta syystä.

Ensimmäinen on se, että divaanin kätisyyttä voi muuttaa helposti puolelta toiselle. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, jos joskus haluaa vaihtaa olohuoneen järjestystä ja minähän haluan. Miehen mielestä ehkä joskus liiankin usein.. Heh!

Toinen painava syy oli puhtaasti sohvan väri. Nyt on olkkarin värit kohdillaan. Oon tänne uuteen kotiin halunnut tuoda paljon vaaleita sävyjä ja rakentaa kotia niin, että koko kodin väri painottuisi muutamaan väriin. Lähinnä täällä nyt onkin väritys valkoista, turkoosia, harmaata ja beigeä. Toki tuostakin voisi karsia, mutta mennään nyt näillä toistaiseksi :)

Toki noilla heittotyynyillä oli myös oma osuutensa. Mun mielestä sohva on paremman näköinen, kun selkänojan tyynyt on irralliset ja niitä saa muokkailla oman maun mukaisesti.


Tässä vielä kuva sohvasta:Kuva on otettu kännykän kameralla, joten sen takia laatu on vähän mitä on. Koitan jossain vaiheessa ottaa enemmänkin noita sisustuskuvia ja tehdä laajempaa postausta liittyen sisustukseen. Tämä oli nyt vain tälläinen pikapostaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti