keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Halva Herkku täytelaku


Kaupassa joulukarkkien luona pyöriessa silmiin osui tämä uusi tuote. Piparkakun makuinen laku houkutteli kovasti, joten olihan tämä napattava mukaan.


Tuotetta mainostetaan näin:

"Halva Herkkutäytelaku on maistuva ja erilainen uutuus joulun herkkupöytään!

Sekoituksesta löydät jouluun sopivat mainiot maut: piparkakku- , aprikoosi- ja appelsiini-suklaatäytelakuja ja mustia vaniljalakuja.
Sopii myös lahjaksi ystävälle."


Kerrottakoon näin taustatietona, että mulla on erittäin läheinen suhde Halvan karkkeihin, koska eräs tuttu on siellä töissä ja Halvan karkkeja on tullut nautittua vähän enemmän ja vähemmän vuosien aikana. En suoraan sanottuna tykkää paljon Halvan tuotteista, koska kaikissa karkeissa on aina sama maku. Muodot vaan vaihtelee. Surkeaksi on mennyt, kun muistelee entisiä hyviä aikoja, jolloin oli kristallirahat, hedelmäjalat yms.



Mä oon ihan hulluna piparkakkutaikinaan ja pipareihin, joten odotukset oli korkealla tämän tuotteen suhteen. Toki muutkin maut houkutteli kovasti, varsinkin appelsiini-suklaa.



Piparilakut oli pienoinen pettymys, samoin appelsiini-suklaa. Mutta aprikoosi- ja mustat vaniljalakut oli todella mahtavia! Piparilakujen maku oli jotenkin todella "laimea".



Mua häiritsi kamalasti, että piparilakut on tuollaisia ovaalin muotoisia ja muut maut on ihan tavallisia lakupötköjä. Ihmetyttää, että miksi kaikilla ei voi olla samanlaista ulkomuotoa?



Jos tämä tuote pitäisi arvioida arvoasteikolla 1-5, niin antaisin arvosanaksi 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti