maanantai 5. lokakuuta 2015

Hopotus: SINI kylpyhuoneen uutuuspesusetti

ROOSA NAUHA -KERÄYS

KOTIMAINEN PERHEYRITYS SINITUOTE ON MUKANA SYÖPÄSÄÄTIÖN ROOSA NAUHA –KERÄYKSESSÄ NYT KUUDETTA KERTAA. KANSAINVÄLINEN RINTASYÖPÄTIETOISUUDEN KUUKAUSI ON LOKAKUU.
Rintasyöpä on ollut jo pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 800 naista. Joka 8. kahdeksas nainen sairastuu elämänsä aikana rintasyöpään. Rintasyöpäsyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä.
Roosa nauha –kampanjan teemana on tänä vuonna Käsi sydämellä, joka kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa - ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa.
Ojentamalla auttavan käden voimme vaikuttaa siihen, että suomalainen rintasyöpätutkimus etenee ja yhä useampi potilas saa tarvitsemaansa tukea sairautensa aikana.
Yhteistyökumppaneiden Roosa nauha –tuotteiden ostaminen ovat hyvä tapa tukea kampanjaa. Sinituote tuo kauppoihin raikkaan vaaleanpunaisia kampanjatuotteita, joita on valmistettu SINI-siivousvälinesarjaan ja KUNGS-autotuotteisiin. Kampanjaan on valittu joka kodissa tarpeellisia tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan sovittu summa Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Tuotteita on tarjolla useassa hintaryhmässä,  joka puolella Suomea.  
Roosa nauha 2015 –kampanjatuotteita ovat Talousrikkasetti, Rikkasetti, Painettu sieniliina, Tuplajynssäri + Jynssäri + teleskooppivarsi -setti, Teräväkuivain + teleskooppivarsi -setti, Blue-tiskiharja, Tiskiharjan vaihtopäät, Wc-harja reunusharjalla sekä Ted-kuivausteline.

Olen Hopottaja ja sain testattavakseni SINI Jynssärin ja SINI Tuplajynssärin.
Setistä kerrotaan näin valmistajan sivulla: "SINI Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. Jynssäri on Suomessa valmistettu avainlipputuote. SINI Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä."

Koska näillä tuotteilla tuetaan hyvää asiaa, niin ajattelin ostaa Ted -kuivaustelineen ja Roosan värisen Blue -tiskiharjan vaihtopäineen.


Mistä voin ostaa kampanjatuotteita?
Kampanjassa mukana olevia sekä myös muita SINI-tuotteita voit ostaa hyvin varustetuista tavarataloista ja marketeista kautta maan.

Mitä kampanjatuotteet maksavat?

SINI Jynssäri ja SINI Tuplajynssäri myydään settinä, jonka hinta on noin 31,50 €. Tuotepaketti on mukana Roosa nauha -kampanjassa ja hinnasta 1 € menee Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

Mikä on Hopottaja?
Hopottajat on suosittelumedia, johon liittymällä voit päästä testaamaan tuotteita ilmaiseksi ja jakaa niistä tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin. Hopottajiin voi liittyä kuka vain täysi-ikäinen ja kaikki pääsevät mukaan. Jos innostuit liittymään mukaan, käytäthän rekisteröityessäsi suosittelukoodiani HOP1664 :) Itse olen hopottajana päässyt testailemaan mm .Fazerin ruisleipää, HK:n Via valmisruokia, Pitaleipälastuja, Nasaleze -nenäsumutettaNATURIGIN-hiusväriäElovena Välipalajuomaa, God Morgon® BIFIDO -mehuja, Atrian itämaisia mikroaterioita, Cityshoppari kortteja parina eri vuonna, Myllyn parhaan voitaikina taskuja & suklaataikinaa, erilaisia koiranruokia jne.
Koska tämä kaikki on täysin ilmaista, niin suosittelen lämpimästi liittymään mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti