tiistai 7. heinäkuuta 2015

Veet Spawax

Pääsin jokin aika sitten mukaan Buzzadorin Veet Spawax-kampanjaan ja nyt olen testannut tuotetta, joten ajattelin tulla kertomaan teille mielipiteeni tästä kokemuksesta.

Sain testattavakseni Veet Spawax-laitteen, joka lämmittää vahakiekot sopivan lämpöiseksi ja pitää massan koko vahauksen ajan lämpimänä.



Laite kytketään seinään, laitetaan vahakiekot sisään ja odotetaan n. 30 min. Vaha levitetään lastalla haluttuun kohtaan ja odotetaan, että se kuivahtaa ja sitten vain kiskaistaan irti. Mitään liuskoja ei tarvitse käyttää. Eli helppoa kuin heinänteko! :)



Kokeilin tuotetta sääriin ja sain aikaiseksi halutun tuloksen. Muita hyviä kokeilukohteita olisi ollut kainalot, käsivarret ja bikinirajat, mutta ne olin ehtinyt juuri vetää ennen tätä kampanjaa.

Tuotteen plussat:

- Vaha tuoksuu todella hyvältä
- Tehokas karvanpoistaja
- Helppokäyttöinen

Veet Spawaxin saa hankittua esim. Anttilasta, Prismasta ja muista hyvin varustelluista tavarataloista. Aloituspakkauksen hinta on n. 45 euroa ja lisävahat maksaa n. 18 euroa.

Mitä Buzzadorina oleminen tarkoittaa?


Saan toisinaan sähköpostiin kutsuja osallistua erilaisiin kampanjoihin. Kaikkiin kampanjoihin ei ole pakko osallistua, vaan voin valita kampanjat omien mieltymyksien mukaan. Buzzadorina toimiminen ei maksa mitään, vaan se on täysin ilmaista. Voit halutessasi testailla myös maksullisia tuotteita, jotka saat hyvään alennettuun hintaan kokeiltavaksi.

Jos haluat kokeilla buzzadorina olemista, niin voit rekisteröityä palveluun täällä. Rekisteroityminen onnistuu sivun alalaidasta. Laitathan suosittelijaksi nimimerkin Mimosa-83.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti